AankondigingenBeursUitgeverij

Pangaea 2 en Zilverfest

Hallo allemaal!

 

Goed nieuws: ik heb het manuscript voor mijn tweede boek afgerond en ingezonden naar de uitgeverij! Het wordt een vervolg op ‘Pangaea; Verloren Wereld’ en de voorlopige titel is ‘Pangaea; Verloren Zoons’ (de titel van het derde boek gaat ook mooi in het rijtje passen). Het boek staat gepland om uit te komen dit jaar NOVEMBER! Zet maar vast in je agenda.

Tot die tijd hoef je je ook niet te vervelen! Dit weekend al (23 en 24 mei) heeft uitgeverij Zilverspoor/ Zilverbron een geweldig digitaal alternatief voor de beurzen en festivals bedacht: Zilverfest. Het hele weekend komen er boekpresentaties, voorleessessies en vooral heel veel panels. Op de foto’s is het programma te zien en als het goed is, brengt deze link je naar het Facebook-evenement van Zilverfest: https://www.facebook.com/events/1153234648355306. Dan kun je zelf uitzoeken welke onderdelen je niet wil missen!

Ik zelf zal deelnemen aan de panels ‘Geschiedenis’ (za, 19:00-19:45) en ‘Wereldbouw’ (zo, 15:45-16:30) waar de Pangaea-wereld zich goed toe leent.

Hopelijk “zie” ik jullie dit weekend. De komende tijd zal er ook steeds meer nieuws over dat tweede boek verschijnen – spannend!

Blijf gezond,

Tycho