AankondigingenTweede boek

Publicatie Pangaea 2

By 4 augustus 2021 No Comments

Hallo allemaal,

 

‘Pangaea 2; Verloren Wereld’ is een feit! Ik ben zo trots op deze prestatie en tevreden met het resultaat. Het boek is nu dan ook te bestellen op artbooksshop.com, op bol.com, bij boekhandels en bij mij persoonlijk.

Afgelopen maandag, op 2 augustus, zijn mijn eigen exemplaren geleverd. Het wachten was spannend, maar het moment zelf was vooral heel gaaf! Een vriendin van me heeft alles gefilmd en de ‘unboxing video’ is vanavond in de uitzending van About Books te zien (19:30 via de Facebook en Youtube van uitgeverij Zilverspoor). Die video wil ik later nog eens delen, maar voorlopig zijn hier een paar foto’s:

Inmiddels heeft de eerste persoon het boek al uitgelezen! Myrthe, een goede vriendin van me, kan super snel lezen. Omdat ze altijd heel betrokken is geweest bij mijn boeken, had ik haar gevraagd om erbij te zijn op de dag van de levering. Zij heeft het filmpje opgenomen. Bijkomend voordeel is dat ze meteen een paar exemplaren kon halen en als eerste kon beginnen met lezen.

Ten slotte heb ik ook nog een paar leuke aankondigingen. Castlefest is deze zomer helaas afgelast, maar gelukkig organiseert uitgeverij Zilverspoor een digitaal alternatief: Zilverfest (zoals vorig jaar). Er komen filmpjes met workshops en voorleessessies, er zal een plek zijn om muziek en foto’s van kostuums te delen, en natuurlijk komt er voldoende gelegenheid om te praten over boeken!

Dan ben ik deze zaterdag online te gast bij Melanie van Bookstamel en van de Facebookgroep ‘Boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs’ voor een live Q&A. Ze is nu bezig met een reeks interviews in het kader van #eenzomervolboeken.

Ik heb contact met 2 recensenten en in september komt er een boekpresentatie aan – maar daarover later meer!

 

Tycho