PresentatieTweede boek

Boekpresentatie Colofon

By 20 september 2021 No Comments

Hallo allemaal!

 

Afgelopen zaterdag (18 september) mocht ik in boekhandel Het Colofon in Arnhem een presentatie en signeersessie geven voor mijn tweede boek. Het was weer een geslaagde middag!

Rond 15:30 kwamen de gasten aan, vooral familieleden en vrienden. Uiteindelijk was er een publiek van 20 mensen, wat ook wel ongeveer de verwachte hoeveelheid was. Er heerste meteen een gezellige sfeer. Toen iedereen zat, deed Peter van de boekhandel de verwelkoming. Peter is een aardige man, die me ook goed geholpen heeft met de voorbereiding en techniek.

Ik begon de presentatie met een terugblik op de vorige presentatie – in 2018 alweer! – en de drie jaren die verstreken zijn sinds de publicatie van het eerste boek. Het was leuk om foto’s van evenementen te tonen en te vertellen over evenementen, recensies en dergelijke. Vervolgens gaf ik een kijkje achter de schermen door het te hebben over de inspiratie, het maakproces en de redactie van het tweede boek.

Voordat ik afsloot met een vooruitzicht, ging ik nog wat dieper in op twee interessante elementen van het tweede boek: een centraal thema en het Oud-Atlantisch, een taal waarvan ik welgeteld één zin bedacht heb. Over beide onderwerpen wil ik binnenkort een apart blogbericht schrijven, dus stay tuned!

Na de presentatie en enkele vragen, konden de gasten een exemplaar van ‘Verloren Zoons’ halen en bij mij laten signeren. Ik heb met iedereen wel even gekletst en telkens een persoonlijke opdracht geschreven. Een paar vrienden hielpen met afbouwen, en toen alles klaar was, hebben we samen gegeten. Een gezellige afsluiter, al voelde ik me in de foodhall een beetje overdressed… (ik had een pak aan voor de presentatie)

Iedereen die er was, ontzettend bedankt!! Voor wie er niet bij kon zijn, plaats ik hieronder een paar sfeerbeelden en ga ik de opname van de presentatie op Instagram posten – want ja, je hoort het goed, de hele presentatie is gefilmd! Waarvoor grote dank aan mijn neef Leo.

Wat mij en de mensen van de boekhandel betreft, doen we het voor het derde boek weer!

 

Tycho